Telefon: +386 1 256 57 22, +386 1 256 57 23

Izjava o zasebnosti

Interseme d.o.o. se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča zmogljivo in varno uporabo portala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1)  in v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto Interseme d.o.o. ter določa zbiranje in uporabo podatkov. Z uporabo spletnega mesta Interseme d.o.o. soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Interseme d.o.o. zbira osebne prepoznavne podatke, kot so e-poštni naslov, ime, domači ali službeni naslov ali telefonska številka. Interseme d.o.o. zbira tudi anonimne demografske podatke, ki jih ni mogoče povezati z vami, kot so poštna številka, starost, spol in hobiji.

Portal Interseme d.o.o. samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi napotitvenih spletnih mest. Interseme d.o.o. te informacije uporablja za izvajanje storitve, za ohranjanje kakovosti storitve in za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta Interseme d.o.o..

Ne pozabite: če neposredno razkrijete prepoznavne ali občutljive podatke na javnih oglasnih deskah portala Interseme d.o.o., lahko te podatke zbirajo in uporabljajo tudi drugi. Opomba: Interseme d.o.o. ne prebira vaše osebne spletne komunikacije.

Interseme d.o.o. vas poziva, da preberete izjave o zasebnosti spletnih mest, ki jih obiščete s portala Interseme d.o.o., da boste razumeli način zbiranja, uporabe in skupne rabe vaših podatkov na teh spletnih mestih. Interseme d.o.o. ne odgovarja za izjave o zasebnosti ali drugo vsebino na spletnih mestih izven spletnega mesta Interseme d.o.o. in družine spletnih mest Interseme d.o.o..

Uporaba osebnih podatkov

Interseme d.o.o. zbira in uporablja vaše osebne podatke za pravilno izvajanje spletnega mesta Interseme d.o.o. in ponujanje zahtevanih storitev. Interseme d.o.o. vas z osebnimi prepoznavnimi podatki tudi obvešča o drugih izdelkih ali storitvah, ki so na voljo na spletnem mestu Interseme d.o.o. in pridruženih spletnih mestih. Interseme d.o.o. lahko stopi v stik z vami, ko izvaja mnenjske raziskave o trenutnih storitvah ali morebitnih novih storitvah, ki bodo morda na voljo.

Interseme d.o.o. ne prodaja in ne daje v najem ali zakup svojih seznamov strank drugim podjetjem. Interseme d.o.o. lahko občasno stopi v stik z vami v imenu zunanjih poslovnih partnerjev v zvezi z določeno ponudbo, ki bi vas utegnila zanimati. V teh primerih vaših osebnih prepoznavnih podatkov (e-pošta, ime, naslov, telefonska številka) ne posreduje drugemu podjetju. Portal Interseme d.o.o. lahko podatke izmenja z zaupanja vrednimi partnerji, ki mu pomagajo pri izvajanju statistične analize, pošiljanju e-pošte ali navadne pošte, ponujanju podpore strankam ali urejanju dostave. Vsem tem drugim podjetjem je prepovedano uporabljati vaše osebne podatke v druge namene, razen za zagotavljanje teh storitev portalu Interseme d.o.o.; poleg tega morajo ohraniti zaupnost teh podatkov.

Interseme d.o.o. ne uporablja ali razkriva občutljivih osebnih podatkov, kot je rasa, vera ali politična pripadnost, brez vašega izrecnega dovoljenja.

Interseme d.o.o. sledi spletnim mestom in stranem, ki jih obiskovalci obiščejo znotraj portala Interseme d.o.o., in tako ugotovi, katere storitve portala Interseme d.o.o. so najbolj priljubljene. S temi podatki portal Interseme d.o.o. ponuja prilagojeno vsebino in oglase za stranke, ki pokažejo, da jih zanima določeno področje.

Spletna mesta Interseme d.o.o. vaše osebne podatke brez opozorila razkrijejo le, če to zahteva zakonodaja ali v dobronamernem prepričanju, da je to potrebno za:
(a) delovanje v skladu z zakonodajo ali pravnimi postopki na portalu Interseme d.o.o. ali mestu;
(b) ščitenje in varovanje pravic ali lastnine portala Interseme d.o.o.;
(c) delovanje v nujnih okoliščinah za varovanje osebne varnosti uporabnikov portala Interseme d.o.o. ali javnosti.

Uporaba piškotkov

Spletno mesto Interseme d.o.o. vam s piškotki pomaga prilagoditi spletno vsebino. Piškotek je besedilna datoteka, ki jo na vaš računalnik postavi naš strežnik spletnih strani. S piškotki ni mogoče zaganjati programov ali dostavljati virusov v računalnik. Piškotki so enolično dodeljeni vam, bere pa jih lahko le spletni strežnik v domeni, ki je izdala piškotek za vas.

Eden od prvotnih namenov piškotkov je, da vam pomagajo prihraniti čas. Namen piškotka je, da spletnemu strežniku sporoči, da ste se vrnili na določeno stran. Če npr. prilagajate strani portala Interseme d.o.o. ali se registrirate na spletnem mestu ali v storitvah portala Interseme d.o.o., piškotek portalu Interseme d.o.o. pomaga, da se spomni vaših določenih podatkov, ko ga naslednjič obiščete. S tem je poenostavljen postopek beleženja osebnih podatkov, kot so naslovi plačnika, naslovi za dostavo itd. Ko se vrnete na isto spletno mesto Interseme d.o.o., se lahko podatki, ki ste jih prejšnjič vnesli, obnovijo; tako zlahka uporabljate funkcije portala Interseme d.o.o., ki ste jih prilagodili.

Piškotke lahko sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko svoj brskalnik po navadi nastavite tudi tako, da bo zavrnil piškotke, če to želite. Če izberete zavračanje piškotkov, ne boste mogli v celoti izkusiti interaktivnih funkcij storitev portala Interseme d.o.o. ali spletnih mest, ki jih obiščete.

Varovanje osebnih podatkov

Interseme d.o.o. ščiti vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Osebne prepoznavne podatke, ki jih navedete v računalniških strežnikih, Interseme d.o.o. ščiti v nadzorovanem, varnem okolju, kjer so zaščiteni pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Ko so osebni podatki (kot je številka kreditne kartice) preneseni na druga spletna mesta, so pri tem zaščiteni s šifriranjem, kot je protokol SSL (Secure Socket Layer).

Spreminjanje te izjave

Interseme d.o.o. bo to izjavo o zasebnosti občasno posodobil, da bo odražala izkušnje podjetja in strank. Interseme d.o.o. vas poziva, da redno pregledujete to izjavo, da boste na tekočem, kako Interseme d.o.o. ščiti vaše podatke.

Podatki za stik

Interseme d.o.o. vas vabi k pošiljanju komentarjev v zvezi s to izjavo o zasebnosti. Če mislite, da portal Interseme d.o.o. ne upošteva te izjave, se obrnite na portal Interseme d.o.o. na naslovu webmaster@pikacom.com. Potrudili se bomo, da čim prej ugotovimo in odpravimo težavo.